Какво бейзболно оборудване е необходимо?

Основното оборудване за бейзбол включва бухалката, топката, бейзболната ръкавица, ръкавицата за вата и цепките, с които всички сме запознати. За да се предпазят от нараняване, играчите вече носят допълнително защитно оборудване като шлем (за да предпазят главите си от летящи топки и люлеещи се бухалки), предпазители за ръце, предпазители за пищяли, спортни чаши за мъже и, разбира се, екипировка за улов. Размерът на вашето предпазно въоръжение ще се определя от вашата позиция или лига.

Прилепът казва: В зависимост от тяхната лига и ниво на способности, биещите могат да използват дървена, алуминиева или композитна бухалка, за да замахнат към топката. Бейзболни бухалки се предлагат в много различни материали, тежести и размери. Една бейзболна бухалка може да тежи от 28 до 40 унции. Те могат да достигнат дължина от 42 инча и диаметър 2-3/4 инча. Професионалните бейзболни играчи могат да използват бухалка, която е изработена по поръчка за техните размери и предпочитания.

Бейзбол

Бейзболната топка: Истинската запушалка, бейзболната топка, се състои от маса конци, усукана плътно около гумен център и обвита в кожа, зашита 108 пъти!

Ръкавица за бейзбол

Бейзболната ръкавица: Най-добрият приятел на всеки бейзболен играч е бейзболната ръкавица. Не можем да си представим бейзболен играч без него, въпреки че играчите хващаха топката с голи ръце! Ръкавицата е изобретена и патентована, след като те многократно са наранявали пръстите си и оттогава се е превърнала във високотехнологична кожена ръкавица, която използваме днес. Различните позиции на полето изискват различни видове бейзболни ръкавици, които вече се предлагат в кожа и синтетични материали, подобни на кожа. Ръкавицата на полето, например, е по-малка и разполага с плитък джоб за бързо предаване на топката. За възстановяване на топки на дълги разстояния и високо летящи, ръкавицата на полето е малко по-голяма и има по-дълбок джоб. Ръкавицата на ловеца е в клас сам по себе си, като е кръгла и подобна на ръкавица, с една камера за четирите пръста и допълнителна подплата за предпазване на ръцете от ниски топки, пристигащи с висока скорост.

Ръкавици за вата

Ръкавици за вата: Докато в бейзбола не се изискват ръкавици за вата, много играчи предпочитат да ги използват, когато са с бухалка, за да предпазят ръцете си и да подобрят сцеплението си с бухалката.

закопчалки:

Бутовки Бутките са обувки на бейзболните играчи, които им помагат да захващат повърхността на бейзболния диамант. Бейзболните бусове са по-широки, по-къси и имат отчетлива шарка на подметките на обувките в сравнение с тези, използвани за други спортове на открито. Метални бутчета се носят от юноши, старши и бейзболни играчи от висшата лига. Шиповете могат да бъдат премахнати и заменени на някои от тях. Металните закопчалки не са разрешени на юношески нива, докато играчите от по-малката и голямата лига обикновено носят гумени или формовани пластмасови зацепки. В зависимост от необходимото количество сцепление, играчите могат да предпочетат различен тип зацепки за тяхната специфична позиция.

Защитно оборудване за уловители:

От бейзболните играчи се изисква да носят защитно оборудване, за да се избегнат наранявания. За батери, защитното бейзболно оборудване включва твърда каска, която покрива ушите, както и предпазители за ръце и пищяли за допълнителна защита. Мъжете носят атлетична чаша, за да предпазят зъбите си от повреда. Уловителите имат собствен набор от защитни съоръжения, проектирани специално за извличане на бързо движещи се топки.